College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Werken bij het CBG

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) neemt internationaal een vooraanstaande positie in bij beoordelingsproces van geneesmiddelen op Europees niveau. Wilt u een bijdrage leveren aan deze maatschappelijke relevante rol? Solliciteer dan bij het CBG voor een baan of stageplek. 

Het CBG als werkgever

Het CBG maakt onderdeel uit van het Ministerie van VWS. Alle openstaande vacatures binnen het Rijk kunt u vinden op werken voor Nederland

Het CBG werkt intensief samen met andere autoriteiten in binnen- en buitenland, universiteiten, ziekenhuizen, onderzoekscentra, beroepsgroepen en patiënten- en consumentenorganisaties. Bij het CBG werken ongeveer 300 professionals en deskundigen. Het kantoor is ingericht op tijd- en plaatsonafhankelijk werken.  

Wie zoeken we?

Regelmatig is het CBG op zoek naar nieuwe collega’s met een (bio)medische, (bio)farmaceutische of natuurwetenschappelijke opleiding, zowel op HBO als wetenschappelijk niveau.

Kennis van (inter)nationale  wet- en regelgeving op het gebied van registratie van geneesmiddelen en de verschillende procedures voor het aanvragen van handelsvergunningen en het wijzigingen van productinformatie is een pré. De beoordeling van (dier)geneesmiddelen en nieuwe voedingsmiddelen vindt plaats in een tiental afdelingen die intensief met elkaar samenwerken. In deze afdelingen zijn casemanagers en beoordelaars werkzaam. Casemanagers begeleiden een aanvraag voor een vergunning of een wijziging van een vergunning, waaronder de voorbereiding van besluitvorming en de uitvoering daarvan. Beoordelaars leveren een meer specifieke inhoudelijke bijdrage in het beoordelingsproces.

Stagemogelijkheden formulier voor een stageplaats

in en upload uw CV.

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn welkom. Indien u belangstelling heeft voor een loopbaan bij het CBG dan kunt u, uw sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie sturen naar

Het CBG biedt studenten die een bachelor of master opleiding doen de gelegenheid bij ons een (onderzoeks-)stage te lopen. Deze stageperiode is flexibel. Vooral studenten vanuit de Farmacie, Biomedische Wetenschappen, Geneeskunde, Farmakunde en aanverwante opleidingen komen in aanmerking voor een stageplaats.

Belangstelling? Vul het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vacature site

Gebruikerswaardering:  / 0

Medische banenbank

Werken in de zorg

Medisch Contact

Skipr

GGD

Gezondheidszorg Banen

Nationale Vacaturebank

Medi Vacature

Randstad 

 

Werken bij GSK

Gebruikerswaardering:  / 0

Onze mensen zijn essentieel voor ons succes. We richten ons op het uitbouwen van hun capaciteiten en we willen ze helpen ontdekken hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit is te lezen op de site van Glaxo Smith Kline 

Kijk voor actuele vacatures op Werken bij GSK

                                                               GSK-logo-narrow

 

Werken bij MSD

Gebruikerswaardering:  / 0

Een groot en divers bedrijf met talloze mogelijkheden om aan je carrière te werken. 

Carrièrepaden
Mensen met ambitie krijgen alle kans om te groeien. Als je er zelf voor werkt en aangeeft welke kant je op wilt, ondersteunt MSD je bij je ontwikkeling met trainingen en cursussen valt te te lezen op de site.

Kijk hier voor actuele vacatures voor werken bij MSD

logo MSD

 

Werken bij TEVA

Gebruikerswaardering:  / 0

Op de website van Teva Pharma Nederland staat dat een functie je de kans biedt te werken in een jonge en dynamische onderneming die volop ruimte biedt voor persoonlijke ontplooiing en dat het uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden in een internationale werksfeer kent. "We luisteren ook naar jouw wensen. Maak ons duidelijk kenbaar hoe jij je work-life balance ziet."

Kijk voor actuele vacatures op Werken bij Teva   logo TEVA

Werken bij Johnson & Johnson

Gebruikerswaardering:  / 0

Bij Johnson & Johnson werken ruim 116.000 werknemers en zegt hiermee één van de meest veelzijdige fabrikanten van producten voor de gezondheidszorg ter wereld te zijn . Zij leveren consumentenproducten, farmaceutische producten, medische instrumenten en de diagnostische apparatuur.

Het concern zegt deze leiderschapspositie te hebben bereikt door zich te concentreren op de ethische principes uit “Ons Credo”, en door het hanteren van een langetermijnvisie.

Voor meer informatie Johnson & Johnson

logo Johnson

Werken bij Bayer

Gebruikerswaardering:  / 0

Wil jij meewerken aan innovatieve producten die bijdragen aan het welzijn van mens en dier en aan een hogere kwaliteit van leven?

Wij ontwikkelen vooruitstrevende producten op het gebied van gezondheid, voeding en hoogwaardige materialen die een onmisbare rol spelen in het dagelijks leven en persoonlijke ontwikkeling staat centraal is  te lezen op de website van Bayer

Voor direct  solliciteren  ga naar Werken bij Bayerr

bayer logo

Meer artikelen...

  1. Werken bij Astra Zeneca