detacheren

* Bij Zorg Advies Amsterdam zijn er nog vol op kansen voor talent *

Wij zoeken binnenkort

Gemotiveerde mensen. Middels persoonlijke gesprekken kijken wij of er een basis is voor een partnership.

Hierbij stellen wij de volgende eisen: No-nonsense mentaliteit, commercieel gevoel, doorzettingsvermogen en affiniteit met zorg. Een achtergrond in het vak is een voordeel. (een opleiding of achtergrond in de zorg is niet noodzakelijk omdat specifieke kennis tijdens de opleidingen en training wordt opgedaan) Zorg

Advies Amsterdam kijkt naar de mens, zijn motivatie en kwaliteiten.

Door onze kennis van de markt en grote netwerk kunnen wij gemotiveerde kandidaten dikwijls bij onze relaties plaatsen. Schrijf je direct in!  

Wij bieden
Voordat je kunt beginnen, krijg je een opleiding waarin wij je leren een goed advies te geven en een gesprek tot een goed einde te brengen. Indien gewenst besteden wij extra aandacht aan zaken waar je meer training in nodig hebt. Bovendien zorgt ons gedegen opleidingssysteem ervoor dat je altijd kan terugvallen op de ervaring en expertise in de organisatie. Bij aanvang van het partnership ga je deel uitmaken van een uniek team van professionals.

Er is alle ruimte voor groei van  je capaciteiten en ondernemerschap: als partner van Zorg Advies Amsterdam kun je je eigen grenzen leggen. Daarvoor zet Zorg Advies Amsterdam zich in. Omdat wij groeien als jij groeit. Samen willen we de top bereiken                 

Kom snel met ons praten 

De procedure kenmerkt zich door haar snelheid. Zoals de kandidaten besluitvaardigheid van Zorg Advies Amsterdam kunnen verwachten, zo verwachten wij ook besluitvaardigheid bij de kandidaten.

Om snel te kunnen groeien in de organisatie bieden wij de kandidaten een intensieve opleiding. De kosten van deze opleiding worden geheel gedragen door Zorg Advies Amsterdam. Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?

Vul het aanmeld-formulier in, inclusief een bondige toelichting voorzien van motivatie, en we nemen contact met je op. Mocht je nog vragen hebben dan kunt je uiteraard eerst contact met ons opnemen om een eventuele toelichting op de bovenstaande vacatures.