Zorg Advies Amsterdam is opgericht om aanbieders van zorg de gelegenheid te geven zich professioneel te presenteren. Onze missie is toegankelijkheid van zorg voor iedereen mogelijk te maken en dit tegen zo laag mogelijke kosten.

Leeg of @ 3600 TXT site-verification=4cdf91435f2ca35b2bcdc555940e2f65

Voor zorgaanbieders houdt dit in, doen waar ze goed in zijn en voor patiƫnt geeft het de rust te kunnen vertrouwen op goede zorg.

Binnen Zorg Advies Amsterdam is een aparte unit opgericht ten behoeve van de zorginstellingen. Met dit concept richt Zorg Advies Amsterdam zich met name op de kleine zorg instellingen.

Het is onmogelijk voor kleine organisaties alle expertise zelf in huis te hebben, dit is dikwijls een te kostbare oplossing. Hiervoor heeft Zorg Advies Amsterdam het zorg basis pakket, de Improver, ontwikkeld. Een betaalbare service die alle expertise in huis brengt.

Wij hebben de ambitie een leidende partij te zijn in de markt voor innovatieve concepten in de zorg. Wij doen dit middels een persoonlijke benadering. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Grassi.

Em Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.